RATIONAL STORING OF SERVICE? 

Wij onderhouden en verlenen service aan uw combisteamer. Direct Service nodig in uw grootkeuken? Neem contact met ons op voor een (spoed) afspraak.

Servicenummer: 0636144202

Snelle service

24/7 bereikbaar

Scherp geprijsd

Starttarief €70,-

Onderhoud

Betrouwbare partner

Rational Service

Wij zijn gespecialiseerd in combisteamers van Rational Nederland in grootkeukens. Heeft u een storing aan uw oven of combisteamer? Neem contact met ons op! Wij helpen u zo spoedig mogelijk. Wij zijn werkzaam in regio Utrecht en wij reizen maximaal 60 KM daarbuiten. Buiten die straal rekenen wij een meerprijs. Onze scherpe prijzen zijn hieronder weergegeven. Steamer Specialist doet onderhoud aan gasovens en electrische machines.  

Onderhoud steamers

Alle onderdelen van Rational hebben wij in onze service bus. Wanneer u een storing heeft zijn wij snel terplaatse en helpen wij uw steamer weer aan de praat. Dat is nog is service! Daarnaast doen wij aan periodiek onderhoud om uw combisteamer in goede staat te houden.

Advies en kwaliteit

Wij bieden de scherpste prijs en de beste kwaliteit garantie aan. Als ervaren monteurs weten wij precies wat uw combisteamer nodig heeft. Ook voor de aankoop van uw nieuwe combisteamer adviseren wij u graag. 

× Service